Mpluss_logo.png
M+

M+ leverer lærebokuavhengig undervisningsmateriell i matematikk og norsk til en rekke undervisningsinstitusjoner i Norge og Skandinavia. Grunnet vår Python-kompetanse ble Inonit sommeren 2018 kontaktet angående videre utvikling av M+ sine tekniske løsninger. Ettersom vi sitter på god kompetanse på både Python og Django, tok Inonit på seg en oppgradering av M+ sine norske nettsider.


m+1.jpg


Underveis i prosessen med nye nettsider oppdaget våre utviklere også forbedringsmuligheter på server- og databasenivå. Dette førte til at vi også ble involvert på driftssiden av M+-prosjektet. Vi har siden stått for både opprydning av servere, drift av servere og oppgradering av skytjenester for kunden.


m+2.jpg


Vi er nå i gang med videre utbedringer av de eksisterende løsningene, samt utvikling av nye løsninger.


Teknologier brukt:

aws

Amazon Web Services

Datterselskap av Amazon.com som tilbyr on-demand cloud computing-plattformer til enkeltpersoner, bedrifter og regjeringer.
Python

Python

Programmeringsspråk egnet for de fleste oppgaver, men populært blant annet for bruk på web og innen vitenskap. Egnet for hurtige og dynamiske utviklingsprosesser.
Django.png

Django

Django er et webrammeverk som tillater smidig og fleksibel utvikling.
Wagtail

Wagtail

Open-source Content Management System (CMS) bygget på Django-rammeverket. Gir et brukergrensesnitt der man kan opprette og strukturere innhold.