header.png
Marketwell


Marketwell er en startup initiert av en norsk gründer med bakgrunn fra frisør- og velværebransjen.


Avisbilde Marketwell


Hennes idé var, og er, å gi de ansatte i en salong fortløpende informasjon om alt av forretningsdata “i lomma” i form av en mobil-app.


forside.png


I denne app’en skal hver ansatt se sine egne “key performance index”-verdier (omsetning, timebookinger, omsetning per kunde, m.m.), man skal kunne bestille varer og produkter om man ser det trengs, man skal få informasjon om nye produkter, man skal kunne melde seg på kurs, med mer.


Kategorier Marketwell


I tillegg blir dette da en direkte og unik kommunikasjonskanal fra leverandørene av produkter til salongene, der de kan sende ut relevant og tilpasset informasjon direkte til hver ansatt i salongene.

Løsningen består av en mobil-app for Android og iOS, og en administrasjonsserver der man administrerer brukere, tilganger, og knytninger mot eksterne (leverandører, kassesystemer).

Les mer om Marketwell her.Teknologier brukt:

aws

Amazon Web Services

Datterselskap av Amazon.com som tilbyr on-demand cloud computing-plattformer til enkeltpersoner, bedrifter og regjeringer.
Python

Python

Programmeringsspråk egnet for de fleste oppgaver, men populært blant annet for bruk på web og innen vitenskap. Egnet for hurtige og dynamiske utviklingsprosesser.
Django.png

Django

Django er et webrammeverk som tillater smidig og fleksibel utvikling.
React Native

React Native

Et bibliotek for å utvikle applikasjoner til spesifikke operativsystem. Lar utviklere gjenbruke kode til applikasjoner.
PostgreSQL

PostgreSQL

Avansert og svært skalerbar database, egnet fra alt fra små til svært tunge systemer.